Wat wij doen

Wij laten jouw visie tot leven komen

Modern en doeltreffend: wij helpen sportverenigingen en onderneming groeien.

TalentURL is een vindingrijk bureau dat klanten op een persoonlijke manier voorziet van onderscheidende en innovatieve oplossingen.

Of je nu op zoekt bent naar een eigen atleten fanpage, de content van je webshop wil verbeteren, een PIM wilt implementeren, de website van een vereniging wilt voorzien van een nieuwe, eigentijdse huisstijl, of je recent geopende Crossfit box wilt voorzien van een bijpassende website; wij zorgen er met de benodigde dosis passie en kennis voor dat jouw project op alle facetten uitblinkt, met het doel jou doelen te verwezenlijken.

Naast onze activiteiten binnen de sport, pakken wij geregeld ook niet-sportgerelateerde projecten op. Met onze sportmentaliteit, kunnen wij ook deze klanten voorzien van de best mogelijke services.

Met affiniteit voor de sportbranche, begrijpen wij bij TalentURL als geen ander waar een sport gerelateerde website aan moet voldoen. Voor zowel grote als kleine sport verwante On -en Offline projecten, bekijken wij samen met de klant hoe we hun visie het best tot leven kunnen laten komen.

Offerte aanvragen

Jouw route naar online succes

Om online succesvol te kunnen zijn, is een goede website hebben alleen vaak niet voldoende. Echter, de vereisten voor een sportvereniging of event zijn natuurlijk weer anders dan die van een sportschool of webshop.

Ben je tevreden met de opgeleverde website maar ook op zoek naar een partner die je kan helpen de volgende online stappen met je onderneming te zetten? Ook hier ligt onze expertise. Samen gaan wij kijken waar de winst voor jou precies te behalen valt. Hierbij luisteren we echt naar jouw wensenpakket. Zo kom je dus nooit te zitten met een service die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Wil je graag meer weten? Plan dan bij ons een gratis 15-minuten adviesgesprek in. Iets naar beneden op deze pagina vind je onze totale dienstenpakket.

WAT WIJ DOEN

Jouw route naar (online) succes!

Online


 • Webdesign
 • Webbeheer
 • Online Events

Creatie


 • Marketingadvies
 • Logo & Huisstijl
 • Fotografie

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wil je jouw bedrijf, vereniging, event, atletenpagina of ander soort onderneming laten groeien door slim gebruik te maken van online marketing? Heb je een nieuwe website nodig of heb je interesse in een van onze andere diensten? Maak dan een afspraak voor een gesprek met Yorick. Aan het eind van dit gesprek weet je wat de mogelijkheden zijn voor jou.

 

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan of stuur een mail naar yorick@talenturl.nl.

Adviesgesprek met Yorick

 • Klik hier om een afspraak in te plannen

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Yorick. Tijdens deze call bespreken we jouw wensen en kijken wij samen of we jou kunnen helpen om je online (marketing) doelstellingen te behalen.

Wat wij doen

Jouw route naar (online) succes!

Online


 • Webdesign
 • Webbeheer
 • Online Events

Creatie


 • Marketingadvies
 • Logo & Huisstijl
 • Fotografie

Meestgestelde vragen

TalentURL is gespecialiseerd in het bieden van online oplossingen op het gebied van Webdesign, Data Management, Reputatie Management en Conversieoptimalisatie voor met name sportverenigingen en ondernemingen actief binnen de sport.

Absoluut. Wij zetten onze kennis ook geregeld in voor ondernemers buiten de sport. Wanneer wij denken toch niet de juiste fit te zijn, dan zullen wij jullie doorverwijzen naar een van onze concullega’s.

Onze prijzen verschillen afhankelijk van de specifieke behoeften van elke klant. We bieden flexibele prijsopties en kunnen een op maat gemaakt plan opstellen om aan uw budgetbehoeften te voldoen.