De missie van TalentURL

Bij TalentURL maken wij er een uitdaging van om (sport)ondernemend Nederland te voorzien van betaalbare, strategische en duurzame online oplossingen.

De TalentURL visie

TalentURL is een organisatie voor en door sporters, en wil MKB ondernemers, van sportverenigingen en sportscholen, tot atleten en teams, als strategisch partner steunen in het realiseren van de doelstellingen.

Daarnaast wil TalentURL een grote werkgever worden voor jonge sporttalenten waarbij ze hun werk zo kunnen inrichten, dat dit ideaal samengaat met het behalen van schooldiploma’s en het realiseren van sportieve dromen én tegelijk al vaardigheden aanleren voor het leven na de sport.

Het verhaal achter TalentURL

Het idee voor het bedrijf werd geboren toen TalentURL oprichter Yorick Bos een veelvoorkomend probleem waarnam onder jonge sporttalenten die hij trainde in zijn rol als wielercoach, maar ongetwijfeld ook in andere sporten voorkomt. Voordat een sporttalent het niveau bereikt waarbij er ondersteuning is van NOC*NSF, commerciële teams of andere vormen van sponsoring, heeft er vaak al een lang en kostbaar traject plaatsgevonden. Niet elk sporttalent heeft het geluk dat zijn of haar omgeving hier in kan faciliteren.

Sponsoren vinden is ontzettend lastig wanneer je geen groot podium kan bieden. Vaak houdt het dan op of loopt het sporttalent vertraging op in zijn ontwikkeling. Een bijbaan nemen is vaak lastig omdat er naast het sporten ook nog wordt gestudeerd. TalentURL is dé oplossing die Yorick bedacht voor talenten die in deze categorie vallen middels het Affiliate programma en dit combineert hij met z’n professionele kennis van data en marketing. Bij TalentURL kunnen sporttalenten werk, studie en sport ideaal combineren.

Plan een vrijblijvend gesprek in

Wil je jouw bedrijf, vereniging, event, atletenpagina of ander soort onderneming laten groeien door slim gebruik te maken van online marketing? Heb je een nieuwe website nodig of heb je interesse in een van onze andere diensten? Maak dan een afspraak voor een gesprek met Yorick. Aan het eind van dit gesprek weet je wat de mogelijkheden zijn voor jou.

 

Klik hier om naar de boekingspagina te gaan of stuur een mail naar yorick@talenturl.nl.

Adviesgesprek met Yorick

  • Klik hier om een afspraak in te plannen

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Yorick. Tijdens deze call bespreken we jouw wensen en kijken wij samen of we jou kunnen helpen om je online (marketing) doelstellingen te behalen.