Dan is TalentURL op zoek naar jou!

Bij TalentURL bieden wij de kans om op zeer relaxte manier je eigen trainingskamp bij elkaar te verdienen of het geld voor die nieuwe kicks bij elkaar te sparen. Werk waar en wanneer je maar wil. Daarnaast help jij bij het bouwen van een toffe nieuwe brand. Wil je weten hoe het werkt? Lees hieronder dan snel verder en meld je aan!

Hoe het werkt?

TalentURL is er voor en door sporters. Iedereen bij ons heeft wel een link met (top)sport. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de Nederlandse sportwereld net een beetje beter te maken. Daar hoor jij als ambitieus atleet natuurlijk ook bij. Bij TalentURL snappen we dat het vinden van een passend bijbaantje naast je sport en studie ontzettend lastig is. Herken jij jezelf hier in? Dan kan TalentURL voor jou echt dé oplossing zijn om te werken aan een mooi inkomen; waar je wilt, wanneer je wilt.

TalentURL is een online onderneming die websites bouwt voor allerlei soorten doelgroepen. Denk aan sportverenigingen, sportaccommodaties, events etc. Als jij je aanmeldt als Affiliate bij TalentURL ga je namens ons op zoek naar klanten om websites voor te mogen bouwen. Voor elke klant die jij binnenhaalt krijg je een onwijs mooie bonus die begint bij 150 euro en kan oplopen naar 250 euro. Dit is onbeperkt! Hoe meer klanten je voor ons vindt, hoe meer wij elke maand op je rekening kunnen bijschrijven. En dat is natuurlijk lekker verdienen.

Na je aanmelding: onboarding

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct aan. Ook als je het nog niet helemaal zeker weet kan je je gerust aanmelden. Het kost je niks, we verwachten geen minimale inzet en je kan je ook op elk moment uitschrijven als het toch niet bij je past. Even een maandje geen tijd? Geen probleem. Werk dus echt alleen maar wanneer het jou uitkomt.

Na je aanmelding maken wij voor jou een eigen e-mailadres aan. Met dit e-mailadres krijg je toegang tot onze online omgeving in Asana met alle informatie die jij nodig hebt richting klanten, staat de omgeving vol tips & tricks en kan je chatten met alle andere Affiliate Sporttalenten. Ook vind je hier alle spelregels en bonussen.

We onboarden je echt van A tot Z zodat jij er klaar voor bent om contact te leggen met je eerste lead. Er staan een aantal video’s voor je klaar waarbij wij jou meer uitleggen over TalentURL, maar je ook meer uitleg krijgt over allerlei marketing facetten.

Kan je het je voorstellen? Je eerste sale sluiten en je eerste inkomen op je bankrekening binnenkrijgen?

Hoe lekker is dat! Meld je hieronder direct aan. Nogmaals, je zit nergens aan vast.

Aanmelden als Affiliate

Enthousiast geworden? Meld je aan middels het contactformulier en we gaan direct voor je aan de slag.

    Groei door

    Blijk jij een echte sale goeroe te zijn? Of blijkt sales juist niet je ding te zijn, maar ben je wel een social media tijger? Of denk je op een andere manier een toffe brand te kunnen helpen met groeien? Dan zijn er ook genoeg mogelijkheden bij TalentURL. Je komt dan te werken in een sportief, enthousiast en dynamisch team. Ook deze werkzaamheden kunnen volledig remote plaatsvinden.  Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.